Närbilder.

 
 
Titta vad vackert! 
 
Detta är vad jag fick av Petter igår. Närbildslinsset 67 mm (+1/+2/+4).
Vet ni inte vad det är så kan ni fråga människans bästa vän - google. Haha. En vacker dag vill jag köpa ett microobjektiv men vill inte lägga ut så mycket pengar i nuläget, måste prioritera annat före. Dessa linser/filter är perfekta att prova med innan tycker jag. Nu har jag ju bara fotat i en dag men blev kär direkt. Ganska svårt att få till skärpan men har man något att ställa kameran på så den är helt stilla kan det bli riktigt bra bilder! Vissa blev rätt så brusiga men som med allt annat man ska lära sig gäller öva öva öva. Efter bara en liten stund märkte jag stor skillnad på första bilderna jag tog och dom jag tog senare. Roligt när det går framåt.
 
Har spenderat stora delar av dagen med att läsa instruktionsboken till kameran. Letat information på nätet. Läst om allt möjligt. Hur man fotar vissa saker. Inställningar. Mycket att ta in för hjärnan så försökte hålla mig till en sak i taget och inte allt för många. Ni vet ju att jag har koncentrationssvårigheter men så länge jag vet hur jag behöver göra saker och ting underlättar det. 
 
Blev verkligen jätteglad över presenten. Nu vill jag bara fota ännu mer! Senaste tiden har jag inte orkat fota så mycket med systemkameran faktiskt. Dels för att det varit fullt upp hela sommaren men även för att jag typ fotat allt, haha. Det finns alltid nya saker att fota såklart men antar att det kommer i vågor. Lär ju fota närbilder ett bra tag framöver. Så kul! Tror även bloggen kommer bli roligare att läsa för er. :)

Kommentarer
♥ Johanna

Fina bilder

2012-09-06 @ 22:28:55
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
♥ ♥ Marie - Fototokan

Ohh sådana närbildslinser hade jag innan jag köpte macro, det fungerar riktigt bra =D

2012-09-06 @ 23:05:11
URL: http://myflowergirl.blogg.se

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0