Nyklippt.



Inte alls så bra bilder eftersom dom är tagna med webbkameran men nu får ni i alla fall se håret. Tog inte så mycket på längden, bara topparna och det som var slitet. Efter det gick moster lös med saxen... haha! Klippte upp håret, tunnade ur det samt att hon tog kniven för att skära lite här och där. Haha låter helt galet men. 

Tanken var att det skulle bli lite hippie och "strandkänsla". Det är första gången jag har såhär tunt hår!! Jag vet att jag inte borde klaga på mitt tjocka hår men äntligen fick jag lite medlidande av någon (moster). Att behöva ha typ 3 snoddar för att kunna ha en hög svans. Har jag en hög svans får jag ONT i hårbotten eftersom håret är så tungt. Dessutom har håret ingen chans att andas så min hårbotten blir både torr och öm. Sen att det tar evigheter att torka och platta/locka håret kommer inte ens på tal. Det tar för lång tid. Händer någon enstaka gång. 

På bilderna här ovan ser det dock väldigt tjockt ut. Men för första gången får jag se det självfall mitt hår har!! När det var så tungt och långt fanns det inte en chans att håret skulle bli lite vågigt eller få volym eftersom allt tyngdes ner. Ja, det var mestadels problem. Haha fasen vad jag klagar. Jag tycker om mitt hår, men nu älskar jag det! Min dröm när jag var liten var att ha två smala flätor som alla andra flickor. Jag var så ledsen över att komma till skolan med två tjocka flätor. Men med åren har jag förstått att jag ska uppskatta mitt tjocka hår. Hellre kunna tunna ur det än att ha tunt hår.

Måste prova att göra två flätor innan jag lägger mig, bara för att se om dom blir smala för första gången i mitt liv. Hihi.

Kommentarer
♥ mamma

Sååå fint! Älskar ju den där lite hippie känslan stuket. Erica berättade att hon ALDRIG klippt ngt så tjockt hår..puss

2012-05-25 @ 10:26:11
♥ Riham

Åh vad fint det blev.Själv har jag 3 gånger så tjock än set "normala",toffsarna brukar gå sönder jämt haha,men har man afro så har man^^

2012-06-10 @ 23:52:01
URL: http://rbphoto.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0