Tripp, trapp, trull.



Jag och mina fina bröder! Lillebror nr 1, jag, lillebror nr 2.
Haha vem kan tro att jag är äldst, och att det faktiskt skiljer 5 år mellan mig och Axel och 6 (nästan 7) år mellan mig och John. 

Vädret har varit helt underbart från morgon till kväll. Fantastiskt! Mina bröder hade skolavslutning idag som jag var på. Satt i gräset och lyssnade på en massa musik, inte alla som har skolavslutning utomhus med scen och hela köret. Efteråt blev det lunch & tårta. Smarrigt! Petter kom när han hade slutat jobbet så vi stannade på middag också. Skönt att ha varit ute hela dagen, även om det är mindre snyggt att halva min näsa är röd +att jag brände mig även på armen litegrann. Så går det när man sitter 2 timmar på en skolavslutning och har solen på sin högra sida... haha riktigt fult. Dagen har i alla fall varit toppen på alla sätt!

Kommentarer
♥ Sara - egen företagare.

Precis sådär har jag med mina småbröder. De är nästan tre huvuden längre än jag båda. Ingen som kan tro att jag är äldst :) Ha en fantastiskt dag.

2012-06-14 @ 09:17:03
URL: http://saramn.com
♥ Marie - Småländsk Dalatös

Hehe näee det är inte slående först att det kan vara sådan åldersskillnad =D



ja, det är så frustrerande att de nosar sådär, samt då de får knäck i öronen och vägrar lyssna, men idag mötte vi samma tik och då var han mycket duktigare =D

2012-06-14 @ 11:25:54
URL: http://myflowergirl.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0