Torsdag.

 
Usch och fy vilken natt jag har haft. Brukar ha halsbränna lite då och då, periodvis. Fick det igår och på kvällen började även må lite illa. Försökte göra en tidig kväll men somnade inte förrän efter 23. Vid 01-tiden var jag upp första gången... kräktes. Sedan fortsatte det ungefär varje timme till kl 05. Fick några minuters sömn mellan varven i alla fall, men kunde absolut inte ligga ner så fick halvsitta för att sova. Inte så skönt men. Ligga på sidan var inte heller att tänka på utan det var att ligga på rygg som gällde. 
 
Försökte få i mig både vatten och blåbärssoppa (som tur var hade vi det hemma) under natten men det blev inge bättre, snarare tvärtom. Även fast jag bara drack småsmå klunkar med vatten och några enstaka ville det inte stanna i magen. Ursäkta om ni är känsliga när det gäller sånt, men då hoppas jag ni redan slutat läsa.
 
Under förmiddagen har det varit lite bättre men mår fortfarande illa och fick inte behålla yoghurten som jag provade äta imorse. Tvingade mig till affären för att köpa proviva vilket har gått bra. Man blir ju så jäkla hungrig. Snacka om en ond cirkel! Förhoppningsvis går det åt rätt håll från och med nu men jag ringde ändå hälsocentralen (mamma är fortfarande mamma även om man fyllt 21 år, hihi). Eftersom det inte är första gången jag mår såhär är det nog dags att kolla upp det. Kanske "bara" är magkatarr, stressmage eller något men hon på hälsocentralen sa att vi absolut skulle boka en tid, så i slutet av denna månad ska jag dit. Just halsbränna får jag som jag nyss skrev i omgångar. Men att jag spyr (alltid på natten?) brukar jag inte göra men när det nu hänt några gånger sedan våren vill jag ha något som hjälper. I alla fall lindrar.
 
Ta hand om er så hörs vi sen. 

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0