Tisdag.

Kallt ute. Ont i knät. Har knappt sovit något. Mulet. Pyjamas. En grå tisdag.

Med andra ord, en dag som kommer spenderas i lugnets tecken. Filt, kuddar och en mysig film. Mer än så känner jag inte för.


Kommentarer
♥ Mami

Men ikväll får du smörgåstårta och tårta....grått här också och tja lite trist men det kommer soool. Kramis Mamma

2011-05-17 @ 10:23:52
♥ Linnea

åh din blogg är så fin!

2011-05-17 @ 10:49:52
URL: http://bewareofyou.blogg.se/
♥ Elin

Åh va fin du är!

2011-05-17 @ 11:55:23
URL: http://elinthecamelrider.devote.se/
♥ Sanna

Usch då! Ja, en olycka händer så lätt, det har jag verkligen lärt mig..



Jag har spelat handboll sedan ca 10 år tillbaka. Har aldrig skadat mig mer än stukat ett finger typ. Så slutade jag för 1,5 år sedan, och i slutet av februari i år frågade mitt lag om jag ville ställa upp och spela en match, för de hade lite folk. Absolut sa jag, eftersom jag ändå gymmat och tränat kondition, spinning, yoga och allt sedan jag slutade med handbollen, så kände mig verkligen i form. Det sista min pappa sa innan jag skulle spela matchen var "Men sanna, ta det lugnt. Det är så lätt att skada sig." Jaja, tänkte jag, ingen fara för mig, har ju adlrig gjort det förut. Tänkte dock inte på att det är ju andra förutsättnignar under match, man vrider, och andra muskler som arbetar.



Men som det var så fastnade jag med foten i golvet under matchen på något knasigt vis, vred knät på insidan. Akuten dagen efter, de såg ingenting på röntgen för det var för svullet. Fick magnetröntgen två,tre veckor efter. Sedan vänta över en vecka på svar. Då ca en månad senare fick jag reda på att det var främre korsbandet som gått av. Då var det operation eller ej. Jag fick välja. Valde operation för vill inte leva med tanken om att ha ett trasigt knä. Eftersom jag bor i Sundsvall och hade fått vänta ca 3 mån på operation, så ringde jag runt i närheten. Fick operationstid på Bollnäs sjukhus två veckor efter jag fick beskedet om att korsbandet var av. Dessutom ville jag ha OP-tid så tidigt som möjligt eftersom jag tar studenten. Och studenten med kryckor hoppas jag att jag slipper! Så den 28 april opererade jag mig, hade tydligen även fått sprickor i minisken, men det gjorde dom inget åt.



Så nu är det min tredje vecka på kryckor. allt som allt har jag hoppat i två månader nu, hyffsat less på dom!

2011-05-17 @ 16:52:52
URL: http://ljuginte.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0