Dag 13 - Min bästa vän.

Jag kan omöjligt skriva om min bästa vän. På heder och samvete, det går bara inte. När jag var mindre hade jag en bästis, eller faktiskt några stycken vid olika tillfällen för att vara korrekt. Ni vet när man köpte ett best friend halsband? Under några år förändras mycket. Idag är mina vänner mina bästa vänner fast på olika sätt. Jag kan inte bara peka ut en person, de är alla unika och speciella på sitt sätt. Men jag kan nämna några utav mina närmaste vänner.

Lina - Den som känner mig som ingen annan. Vi gick samma klass 1-8, var halvsyskon under 5 år och umgås än idag. Hon är den jag skulle kalla min närmaste vän.

Emelie - En vän med ett hjärta av guld. Hon har precis flyttat till Luleå för att studera vilket känns jobbigt men samtidigt är jag glad för hennes skull! Vi är så lika, vi kallar varandra till och med för systrar, hihi.

Johanna - En utav de vänner som jag börjat umgåtts med på senare år. Helt underbar person som har båda fötterna på jorden. Hon får mig alltid på bra humör! Att vi även har sjuk humor är ett plus, haha.

Sedan har jag fler vänner än dessa 3 ovan. Nämner ingen fler än dessa, då är ingen glömd.


Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0