Dag 27 – Det här saknar jag.

Om det inte vore pga mitt dumma knä hade denna vinter inte blivit så jäkla långtråkig och rastlös. Visst saknar jag att jobba, att inte kunna gå promenader och allt man kan göra med ett friskt knä. Allting blir så omständigt när man varken kan böja eller sträcka ut knät. När det gör ont hur man än ligger, sitter eller står. Hela denna vinter är "förstörd" om man i alla fall ser på det jag saknar.

Sedan jag var 4-5 år har jag varje vinter åkt slalom - något jag älskar mer än allt annat att göra här i världen. Inte denna vinter. Skadade mig i november och operationen har ännu inte blivit av och efteråt är det lång rehabilitering som väntar så tyvärr får skidorna stå i förrådet till nästa vinter. Eftersom min familj, mina vänner och min pojkvän också åker slalom/snowboard är det så himla tråkigt att inte kunna följa med och göra samma sak. Jo, jag kan typ sitta på ett sittunderlag och dricka varm choklad men hur kul är det en hel dag? Nästa vinter hoppas jag vara tillbaka susandes nedför backen. Så min saknad är att inte kunna göra allt jag normalt brukar, speciellt åka slalom.


Kommentarer
♥ malin

sv. tack fina micaela!!!!!!

2011-02-04 @ 12:01:47
URL: http://malinxo.blogg.se/
♥ Olivia

Din stackare som har sån otur! :( Men du får ladda upp med massor av varm choklad, pinnbröd och andra gosaker, så ska du nog ha trevlig när de andra susar ner! ;)

Kram

2011-02-04 @ 15:51:24
URL: http://oliviaspudlar.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0