Winterworld.



Tusan vilket snöoväder som drog in över stan i eftermiddags. Blåste och snöade som attans. Tur man är härdad med tanke på att man bott i norrland hela sitt liv! Haha. Längtar tills det blir mycket snö! Då man kan åka skoter, fara till skidbacken mm. Då snackar vi vinter.

12-17 tvättade jag. Tiden jag inte spenderade i tvättis åt jag lunch, var ut med Otis några gånger samt busade med honom förutom tiden han sov. Mycket tid och energi går åt till honom men det är det helt klart värt. När Petter kom hem vid 16-tiden fick han gå ut med Otis alla gånger fram tills middagen, skönt att man kan hjälpas åt. Så medans han tog hand om honom mestadels hann jag stryka ett par julgardiner som jag även hängde upp i vardagsrummet. Dammsugning, dammtorkning och laga mat stod på schemat efter gardinerna. Var väldigt slut hela eftermiddagen. Speciellt när klockan närmade sig 19-tiden och jag stod och lagade mat. Vände kycklingen, kollade till klyftpotatisen. För jag känner mig själv. Varvar jag ner eller slår ner rumpan i soffan kommer jag inte orka göra så mycket mer på ett par timmar. Så istället kör jag ibland på i 110 km/h för att sedan bli utslagen. Men nu kunde jag ju sätta mig här vid datorn och andas ut! : ) Med gott samvete dessutom. Har fått mycket gjort idag, då känner jag mig duktig och stark. Faktiskt.

Just efter kl 20 skulle Petter fara och köpa toapapper (går ju åt en hel del när man har en valp som kissar inne rätt mycket..........) så jag & Otis hängde med. Då fick han kissa innan vi körde till ica. Köpte papper, pringles och godis. Istället för att fara hemåt tog vi en sväng runt stan, mysigt. Otis älskar att åka bil! Han somnar direkt så lika bra att köra en bit tänkte vi, hihi. Efter någon halvtimme styrde vi hemåt och gjorde det mysigt. Med det menar jag tände ljus, ovanligt va? ;)

Nu ska jag umgås med min fina karl & vår underbara lillkille!

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0