Ska sova i 100 år.

Gaaaaaaaaah. Ni fattar inte hur trött och slut jag är! När jag kom fram med bussen for jag och Petter direkt till Olles där vi köpte hamburgare. Skönt att slippa laga mat direkt när man kommer hem. Lät knappt maten sjunka ned i magen innan jag var igång och rensa, städa, röja, kasta, sortera, ordna. Ja, ni fattar vitsen. Eftersom jag kom hem med några väskor och en påse tänkte jag att jag är tvungen att rensa.

Mitt första projekt var garderoben. Har gått ner med alla sommarkläder/skor som jag inte kommer använda förrän till sommaren vilket är väldigt länge kvar. Tog en stor svart sopsäck, en där jag skulle slänga och en där jag skulle sälja. Tänkte att vissa saker kanske någon vill köpa, vi får se. Rensade även lite i ett skåp, toan och sådär. Slutade med att slänga-sopsäcken blev helt full.. så den ligger nu i soporna. Har hållit på i ungefär 3 timmar. Med mitt knä är det inte så bra att stå, gå fram och tillbaka och gå i trappor det bästa.. men nu är det gjort i alla fall. SKÖNT!

Dock har jag väl inte så mycket energi över till att packa upp allting. Känns som det kommer bli fullt med kläder och saker igen just när jag har lagt bort och kastas en hel del. Nä nu klagar jag för mycket känner jag. Men skulle behöva packa upp ALLT eftersom det är nödvändiga saker som jag behöver ikväll eller imorgon.
Måste ta några djupa andetag. Ska kika om det är något bra på tv. PUSS.


Kommentarer
♥ Erika

Ja jag läste det.. gud vad jobbigt! haha ja eller hur, speciellt efter all stress efter julen :)

2010-12-29 @ 21:12:54
URL: http://liiiljaaaaa.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0