Fredag.

Jag har inte glömt bort er kära ni.

Gårdagen spenderades på gymmet (för första gången på typ flera veckor..) med Petter. Efter det åt vi middag på restaurang och sedan begav vi oss hem till min lya. Dock slutade kvällen hos honom med film och mys framför en filmrulle.

Medans Petter gav sig iväg till jobbet tidigt imorse, klockan 7 för att vara exakt, sov jag gott vidare. Men det blev inte allt för länge.. började må riktigt illa efter några få timmar. Har haft ont i magen flera dagar nu pga medicinen jag äter för min tå. Så illamåendet är även det pga den, tyvärr. Kort därefter blev det även spring på toa.. och nej inte nummer två, haha. Spydde.. usch. Måste vara bland det värsta som finns. Jag som skulle iväg och jobba kl 14!! Paniken. Hoppades att det skulle gå över men icket. Fick istället meddela att jag inte kunde komma.
Nu sitter jag hemma hos mig och mår fortfarande dåligt och har spytt igen, men förhoppningsvis börjar jag må bättre snart. Efter middagen känns det faktiskt en smula bättre. Men man ska inte ropa hej innan man kommit över bäcken, eller hur?

Sådär ja. Lite tankar och uppdatering åtminstone. Tänkte slå på en film nu, vi kanske hörs senare. Kram!

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0