Onsdag.

Jisses vad många dagar det har gått sedan jag sist skrev. 6 dagar för att vara exakt. Hej på er förresten! Det är konstigt hur fast man kan bli i att blogga, men otroligt nog går det snabbt att sluta. Dom senaste dagarna har det faktiskt varit skönt att inte behöva skriva något men det är klart det har kliat lite i fingrarna ändå. Jag njuter helt enkelt av mitt sommarlov och har inte lust att sitta vid datorn. Det är så mycket annat roligt som händer under sommaren. Tänkte i alla fall berätta lite kort om vad jag har gjort sen i torsdags så ni hänger med.

Torsdag. Dagen har jag redan skrivit om i inlägget under men det hände något på natten. Som ni kanske vet hade jag otroligt ont bakom knät och sockerdricka i foten som jag fick i onsdags då jag vaknade. Tänkte såklart att det skulle gå över men då jag fick sockerdricka i handen började jag bli lite orolig. Kunde heller inte somna på kvällen så vid 12 åkte jag till akuten. Petter var guld som följde. Efter lång väntan och många prov var det i alla fall inte en blodpropp, som tur var! Fick ett piller och for hem. På morgonen då jag vaknade var det nästan helt borta. Gud vad skönt det var. Nog om det.

Fredag. Jag, Petter & Oscar var hos Lina och hade jättetrevligt innan vi drog ner till stan. Var ju stadsfesten så självklart for vi på den en utav kvällarna. Vi såg Salem Al Fakir, Erik Hassle & Tomas Ledin. Synd bara att vi såg fyra låtar som Ledin framförde innan jag fick en fet smäll på käken. Killen som stod framför var lite galen och höll upp händerna och råkade slå in sin armbåge rakt i min käke. Grinade, fick besöka sjukvårdare men sen var det hyffsat lugnt. Kvällen var väldigt rolig & mysig! Lördag. Jag & Petter var lite taxi under kvällen då vi bla skjutsade och hämtade mormor & mamma. Under kvällen såg vi filmen "The Heartbreak Kid" som vi hade hyrt. Helt okej enligt mig. Blev även en twister sent på kvällen eftersom vi var pigga och sugna på glass! Söndag. Jag & Petter firade 10 månader. Vi for till falkträsket som är en liten strand och en sjö just utanför stan. Vi var helt själva så vi satt på bryggan med filt för det var inte det bästa vädret. Vi hade också tagit med oss jordgubbar & melon som vi satt och mumsade på. Vid nio var det dags för bio. Vi hade tänkt se baksmällan men då det endast fanns dåliga platser kvar såg vi the proposal istället. Den var verkligen hur rolig som helst och helt klart värd pengarna! Så den tycker jag ni borde se, det är ett måste. Måndag. Eftersom Petter skulle hem till Umeå passade jag på att åka med honom. Guld att han har bil. Han släppte av mig där Ida sommarjobbar eftersom jag skulle vara hos henne. Var där 2 timmar och sen åt vi kebabtallrik till middag. Det var inte dåligt kan jag lova. På kvällen hade vi rätt mycket att ta igen så vi pratade och bara myste. Igår, tisdag. Eftersom Ida jobbade tog jag bussen in till stan där jag mötte Emelie & Viktor. Petter kom också efter en liten stund. Vi fikade på nk, jordgubb & rabarberpaj för min del. Snälla som dom var strosade dom runt med mig på stan i väntan på min buss hem till Ida. Det tokregnade hela dagen så det var ett minus. Idag. Jag & Ida steg inte upp förrän efter 12 eftersom hon börjar 5 idag. Båda har varit rätt sega idag så det har blivit en lugn dag. Nu har hon i alla fall åkt till jobbet medans jag sitter här hemma hos henne. Blir nog att bara chilla. Hon är hemma strax efter nio så det är bara några få timmar kvar.

Usch, varför skriver jag alltid så mycket då jag lovar mig själv att berätta lite kort. Jag har väl helt enkelt för mycket att berätta och säga. Grattis till er som orkar läsa, hihi.

Ska sova här hos Ida även i natt men imorgon åker jag till Petter. Kommer stanna där tills på lördag eftersom mamma ska bort måste jag sköta om våran katt. Lite drygt men vad gör man inte för att vara lite snäll. Blir nog hemma lördag - torsdag. Eller kanske onsdag, vi får se. Jag & Petter ska nämligen till hans farmor och farfar! Ska bli jättemysigt. Det är åsele marknaden nästa helg också så tur att dom bor nära där. Fick även veta att Emelie ska dit, kommer bli toppen!

Vet att det är dåligt med uppdatering men jag umgås ju hellre med mina vänner & min pojkvän som ni säkert förstår. Jag är hemma på lördag, då kan ni räkna med mig! I'll be back on track. Puss & kram så länge.


Ida och jag i höstas.

Kommentarer
♥ shamiii

svar:thanxx!!

2009-07-08 @ 18:10:16
URL: http://shamiiiishamiii.blogg.se/
♥ Maliiiiiiiin

jaa ska bli skitkul! hoppas jag! fin blogg du har förresten!

2009-07-08 @ 18:14:14
URL: http://knubbismalin.blogg.se/
♥ Tiiradam

haha mycket bra =)

2009-07-08 @ 18:16:14
URL: http://tiiradam.blogg.se/
♥ Patricia

jodå, dt är hon väl (: haha

2009-07-08 @ 18:16:55
URL: http://patriiciajacobs.blogg.se/
♥ Kristin

Gosh vad vacker du är! Jättefina bilder på dig i bloggen =)

2009-07-08 @ 18:32:04
URL: http://liddie.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0