På skolan.

Efter italienska i 45 minuter imorse så skulle vi lyssna på en föreläsning. Det var KRIS (kriminellas revansch i samhället) som var här och berättade. Mestadels var det en kvinna som pratade. Tycker ofta att sånt är tråkigt och blir trött rätt så fort. Men den här gången var annorlunda. Det var jätte spännande att höra! Tänker inte gå in på allt men tänk er att ha blivit våldtagen, haft en pistol riktad mot sig, drogat i 24 år, suttit i fängelse.. och tusen gånger mer saker än så. Var faktiskt väldigt intressant att lyssna på. Man tänker lixsom till lite extra.

Efter det var det dags för lunch, fiskpinnar & potatis. Helt okej. Satt hela lunchen och var nervös inför provet. Tänkte att det inte skulle vara så svårt men pluggade ändå in i det sista. Jag hade fel. Provet var mycket svårare än vad jag trodde och jag är glad om jag ens kommer få G! Men det är gjort nu och en sten har lyfts från min axlar! Nu är det inget annat jag måste göra då det gäller skolan, bara lite småsaker som tar en minut.

Det är 2 timmar kvar tills bussen går som jag & Petter ska ta. Tänkte gå på stan men jag har min dataväska + min feta väska med kläder och allt. Har tom täckbyxor med mig som tar upp halva väskan! Varför jag har dom med mig är för att vi ska ut och köra skoter ikväll! Är så jäkla taggad, kommer bli awesome. Okej, jag ska inte köra (haraldrig gjort det, skulle nog inte sluta så bra, haha) men jag ska åka bak på Petters skoter. Vi ska köra i över en timme till något ställe i skogen. Har ingen aning om vad det är men tydligen ett ställe där man äter pizza, så det blir dagens middag!


 

Nu har jag en väldans tid att döda hörreni. Drog nyss upp till automaten där jag köpte mig en fanta, behöver lite energi. Ska se en film nu som heter The Secret Life Of Bees. Den verkar väldigt bra! Men det återstår att se.


Kommentarer
♥ Derya

Vad kul att åka scooter du måste lägga in bilder sen och berätta om det! Trevlig helg!

2009-01-31 @ 09:48:54
URL: http://deery.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0