Trötter.

Andas. Är helt slut. Kom nästan just in efter en sväng på konsum. Är hemma själv tills på måndag så var ju tvungen köpa mig mat så jag överlever, haha. Nog visste jag att mat var dyrt men fy sjutton! Jag köpte inte sådär jätte mycket, två kassar blev det, 255:-. Det är ju bara sjukt. Men jag försökte vara så ekonomisk som jag kunde. Bra att lära sig i alla fall tills man flyttar hemifrån. Har inte ens hunnit ätit middag än eftersom jag var hemma halv 6 och gick på konsum nästan direkt. Till middag blir det lasagne! Den såg supergod ut. Dock ska den vara i ugnen i 40-45 minuter så det är ett minus. Får ta mig nån macka nu innan så jag inte hungrar ihjäl.


Förresten, ni kanske vill veta hur det gick på proven som jag gjorde idag? Har inte fått veta betygen på de för de är inte rättade än men det gick, hm, helt okej. Svarade på alla frågor utom någon som jag hoppade över. Gjorde de 3 proven på 50 minuter! Så det gick ju snabbt. Håller tummarna att det gick bra, för jag har verkligen ingen aning.


Ska äta om ett tag + plugga så vi hörs senare!


Kommentarer
♥ Sofia

Varsegooou! =) MÅste bara påpeka att du skriver väldigt bra, om man nu kan säga så? ;) Det är inte hoppigt och så, utan bara.. bra.. hihi ^.^ gud- jag kan verkligen inte uttrycka mig i skrift märker jag! XD

2009-02-26 @ 20:18:49
URL: http://www.fisen.se.nu

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0