Tisdag.

God morgon!

Äntligen säger jag bara! Äntligen är det snö här i umeå. Man började ju nästan bli orolig att det skulle bli en grön jul. Men jag ska ändå fira jul i skellefteå och där är det massvis med snö! Nu sitter jag hemma i väntan på att mamma ska komma. Hon åker hit över dagen eftersom vi ska prata med rektorn. Vill inte säga allt för mycket för ingenting är klart ännu men vi får se om jag kommer fortsätta gå i skolan.. berättar mer när jag vet hur det blir.

Förresten var ju jag & Petter på en lägenhetsvisning igår, gissa vad? Jo, han fick den! Några av er frågade om vi ska flytta ihop men det ska vi inte, inte än i alla fall. Tror verkligen alla borde få en chans att bo själv. Men jag är jätteglad för hans skull! Så 1 februari flyttar han till umeå vilket är efterlängtat. Just nu är det 6 mil mellan oss så.


Kommentarer
♥ jenny

kul med ny lägenhtet för honom

2009-12-15 @ 11:45:03
URL: http://jennysv.blogg.se/
♥ your dream closet

ja visst är de snygga jag gillar dem med, bättre än hennes andra kollektioner :) Fin bild på dig !

2009-12-15 @ 13:09:30
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
♥ Jaquelines julklappskalender :)

Missa inte min fina julklappskalender på min blogg! Jag lottar ut fina julklappar varje dag fram till julafton. Var med du också kika in min julkalender på:



http://jroom.blogg.se



Bra priser varje dag, från både små och stora företag. Lycka till !



Kramar Jaqueline

2009-12-15 @ 14:04:07
URL: http://jroom.blogg.se/
♥ your dream closet

ne de är de jag inte gör och därför är jag inte van att se såhär mycket snö, jag bor i södermanland, i nyköping som ligger vid kusten och därav får vi ALRDIG snäö nästan, bara blask. Så jag är överlycklig,har inte sett såhär mycket snö sen jag var i fjällen tror jag :)

2009-12-18 @ 08:34:31
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0