Sommar & Sol.

Hallå där! :) 

Har inte haft tid att skriva något i helgen för jag har haft fullt upp. Sitter här hos pappa i Umeå och solen skiner! 25 grader i skuggan!! Är super lycklig att det äntligen är sommar på riktigt. Var lite osäker där ett tag att vi skulle ha vinter hela året men som tur var blev det ju inte så.. haha. Så vad har jag gjort? I fredags slutade jag skolan vid halv tolv så då åt jag lunch och for sen in till stan för att möta upp Lina.
Hittade en jätte söt blommig klänning på Gina som jag köpte, plus ett par leggings. Det blev även ett par guldiga örhängen från glitter. Vädret var ju underbart så vi bestämde oss för att köpa en glass och en dricka och gå ner till älven. Sagt som sagt så gjorde vi det. Hur härligt som helst! Vi låg där i gräset ett ganska så bra tag. Min buss gick vid fyra så då åkte jag iväg till pappsen.
På kvällen tog jag det bara lugnt med godis och tv. Träffade även Ida & Sofia på kiosken då jag handlade godis. Godisgris, jag vet! =) Såg ocean twelve tror jag det var? Jaja den var iaf på tv så jag såg den med pappa och brodern min. igår, lördag, så for jag och Ida på yran. Träffade Rickard & Marcus så vi satt där och såg två matcher med dom. Efter det for jag, Ida, Rickard & Emil hem till Rickard för att äta middag. Det enda problemet var väl balkongdörren.. haha! Det var nåt fel med den så den gick inte att öppna men killarna var duktiga och fick till slut upp den, tog bara nån timme. Höll ju på dö inne i lägenheten, var ju så varmt.
Tillbringade några timmar där innan jag och Ida tog bussen ner till stan. Kvällen tillbringades med en massa trevliga människor så jag har haft en toppen helg! Och idag så gick jag över till Ida, vi pressade järnet. Nej inte riktigt men vi tog en filt och låg i gräset. Blev också glass med krossad choklad i, mummssss! :)

Nu ska jag ta mig en tidig middag för om en timme går min buss, är lite stressad känner jag! Det värsta när man ska åka buss är om det är mycket folk på bussen, åh.. jobbigt som attan. Att sitta och trängas med någon i denna värme ser jag inte fram emot. Hoppas det inte är mycket folk som sagt!
Då jag kommer hem till Skeå ska jag direkt på jobbet och jobba så jag lär inte vara hemma förrän tio ikväll..jippie. Så det blir nog att sova direkt då jag kommer hem, saknar min säng.
Bilder från helgen kommer så fort som möjligt.
Hoppas ni alla haft en bra helg. Puss&Kram.

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0