Shadow.

Gaaaalet vad brun jag är. Haha. Rätt så iaf. Solade på balkongen och har två streck efter bikinin. Hade inga innan men har det nu, inte så jätte snyggt.. måste försöka sola bort det. Haha sola bort det? Ja men ni fattar förhoppningsvis vad jag menar. Konstigt att man känner sig dubbelt så fräsch när man är brun än när man är blek. Men ja, så är det. Nu ska ju vädret fortsätta vara bra hela veckan så jag är jätte glad. Vet ni varför jag mer är glad? Jo, för att Ida ska komma till mig imorgon - tisdag! Guuu vad jag längtar. Har inte träffat henne på 2 veckor tror jag.. så det blir jätte kul.
Imorgon ska jag sitta barnvakt mellan 08.30 - 10.00, bara en timme och trettio minuter så det är skönt. Så jag hoppas att Ida kommer med någon buss som är här vid 10 tiden. Vi ska ha picknick vid älven på dagen, sola och bara ha det underbart. Vi får se vad kvällen har att erbjuda men det blir nog att mysa hemma med film och en massa godis. Kan knappt vänta på min lilla Idapida, vi behöver prata om allt mellan himmel och jord.



Tycker inte om att sova själv. Är hos mormor nu för jag åt middag här men snart ska man hem till lägenheten. Det är skönt på dagarna men kvällarna, nej inte kul i längden. Som tur är kommer Ida imorgon, då är det inte det minsta ensamt. Tusan vad jag längtar! 
Nu ska jag kila hem och ringa Ida sen se fotbollen.
Call me if you want, booring.. haha
Hejsvejs!


Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0