Tisdag.

 
Gofrukost!
 
Morgonen är verkligen min tid. Jag behöver ta det lugnt, äta en rejäl och god frukost för att sedan bara slappa en stund. Man kan väl se det som att ladda batteriet så man orkar med hela dagen. När jag är ledig är jag som ändå inte ledig hur knäppt det än må låta. Allt i vardagen tar extra mycket på mina krafter så därför har jag försökt ta det lugnt senaste 2 månaderna. Det har verkligen varit välbehövligt och gjort mig gott! Att göra saker man själv mår bra av är ett måste för mig så jag sen kan lägga tid och energi på mina vänner. För jag är inte rolig att umgås med när jag är stressad, trött och slut, pressad, snurrig. Då känns det som ett krav att umgås med folk.
Men jag är så tacksam över att ha dom vänner jag har. Få men nära. Jag måste ha vänner omkring mig som förstår hur jag fungerar, annars funkar det inte i längden.
 
Haha ja nu blev det massa tankar mitt i allt. Men det är som vanligt. Det är jag. Men det är så skönt när man känner att man blir bemött på rätt sätt. När ingen klagar på att man drar sig undan lite en period. Det är ju inte som att jag stänger in mig och bara sitter på en stol.
Jag har mina perioder då jag vill och behöver ta hand om mig själv för att kunna vara mitt bästa jag.
För det vill vi väl alla, kunna vara den bästa personen vi kan vara.

Kommentarer
♥ Marie

ja man är inte beroende av att ha många vänner, man vill ha de vännerna bara liksom, sedan om det är 2 eller 5 spelar ingen roll. Jag är likadan måste också ha tid på mig på morgonen, kan inte stressa, då fungerar ingenting

kramar

2013-01-29 @ 14:38:18
URL: http://myflowergirl.blogg.se
♥ basebollivet.blogg.se

Men åh vilken fin bild och vad gott det ser ut! :)

Svar: Nämen tack du fina!!
Micaela

2013-01-29 @ 17:21:37
URL: http://basebollivet.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0