Röntgad!!

 
Nu är vi hemma efter ett besök hos veterinären. Egentligen får man inte svar förrän tidigast torsdag men tack vare att vi har en sådan "känd" uppfödare fick vi veta redan när vi var där att det såg bra ut!!! :) Uppfödaren sa att vi skulle be en tjej (som hon sa namnet på) kolla på bilderna och när jag försökte fråga hon som röntgade lät det tveksamt. Jag sa att **** skulle kolla på bilderna eftersom det var vad uppfödaren sagt. Efter några om och men hör jag där utanför i korridoren "ja det är ju strömdahl's hund" haha! Så roligt. Det är uppfödarens efternamn och senast förra veckan var hon där för att röntga 4 hundar... så ni kan ju tänka er att dom känner henne ganska väl! Alla som såg Otis tyckte han var sååå fin och glad. Haha jotack, glad det är han alltid. "Oh, ja han är från Destiny's ja" hör jag en veterinär säga som skulle hjälpa till. Haha. Inte för att det spelar någon roll egentligen, men det är roligt att höra.
 
Röntgenresultatet kommer ju läggas ut på SKK men som damen sa "det ser bra ut! men man vet aldrig vad vi hittar på...". Ringde uppfödaren för att berätta och oj vad hon blev lättad och glad! Så han verkar ha bra höfter och armbågar! Vi skulle även ta en skiva med bilderna (också vad uppfödaren sagt, haha, tur vi har henne som alltid vill hjälpa och kan ALLT). Så ikväll ska vi skicka bilderna till henne eftersom hon ville kolla på dom. Ni ser ju, hon kan till och med kolla räntgenplåtar. Hur bra som helst. :) Wii, är så glad!
 
Var lite otäckt att se Otis när han fått lugnande men det gick bra. Eftersom Petter har sin skadade hand var jag den som fick vara med under själva röntgen. De kollade även båda hans öron plus tog prov. Hon gick sedan för att kolla i ett mikroskop och när hon kom tillbaka berättade hon att det är öroninflammation (svamp) Otis har. Vi köpte ett medel som förhoppningsvis ska hjälpa. Det var även lite i det andra örat så vi ska ha det i båda öronen. Vi ska tillbaka om en vecka så håll tummarna att det ser fint ut då!
 
Gud vad jag babblar. Blev bara så glad! Tjing. 

Kommentarer
♥ Marie

Ohh spännande med resultatet, kul också att de kände så väl igen uppfödaren. Vad vart det för medel ni köpte till öronen då??
kramar

Svar: Det heter malacetic, var tvungen att springa och kolla nu.. inte något ord jag kommer ihåg så lätt hehe. Kram
Micaela

2012-12-04 @ 16:11:54
URL: http://myflowergirl.blogg.se
♥ Anonym

Så härligt höra!Vad Otis ser muskulös ut på bilden, verkar som han gått ner i vikt eller blivit mer "musklig". Kramis Mami

Svar: Haha nja, han har inte gått ner i vikt iaf. Vi vägde han för några dagar sedan, 37 kg! Bilden är bara tagen framifrån och konstig vinkel! Kram
Micaela

2012-12-04 @ 16:31:24

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0