Onsdag.

 
Var på gymmet på förmiddagen, var även där igår så 2 gånger denna vecka känns som en bra början! Med tanke på att jag var sjuk/förkyld/hade nackspärr/huvudvärk förra veckan så hade jag inte tränat på 11 dagar. Skönt att vara tillbaka. Vet att min motivation brukar rinna iväg om det blir ett litet uppehåll men nu var det bara att gå till gymmet, känns tusen gånger bättre när man går hem bara för man varit så duktig haha.
 
När jag gick dit sken solen vilket var superhärligt. En annan visa var det när jag öppnade dörren för att gå hemåt.. hej snö. Jag som börjar jobba kl 16 lär få traska i snön men vad gör väl det. Tur det finns täckbyxor! Stockholm håller väl på snöa bort idag.. haha tycker det är lite ironiskt att det varje år är samma visa. Snön kommer och det blir kaos i södra sverige. Nu förstår jag att det snöar rejält mycket i stockholm idag men norrland får aldrig lika stor uppmärksamhet när det snöar hur mycket som helst här? Antar vi är mer van vid snö och har mer resurser. Nä inte vet jag men det känns som det blir lite överdrivet. 

Kommentarer
♥ Marie

Håller med dig tycker också det känns överdrivet, vissa gnäller på lite snö och då är det knappt ngt, vi brukar också ha mycket snö här och det är inget konstigt

2012-12-05 @ 14:50:32
URL: http://myflowergirl.blogg.se

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0