The problem with doing nothing is not knowing when you're finished.



Känner mig såhäääääär glad + lite till. Suddig bild men vad gör väl det om tusen år.

Nu tänkte jag berätta varför jag blev så glad igår, och vad det är jag ska göra idag! Ni som känner mig eller följt min blogg ett längre tag vet redan detta, men för er som inte vet måste jag dra en snabb genomgång för senaste året. Ni som vet kan hoppa över att läsa texten med kursiv.

För nästan exakt ett år sedan, 15 november, halkade jag på gångvägen utomhus för det var så halt. Eftersom isen var under snön såg jag inte den och klev såklart rakt på. PANG! Hann inte ens tänka vad som hände. Ena sekunden gick jag, nästa låg jag på marken. Smärtan går inte att beskriva med ord, men svinont gjorde det minst sagt. Jobbade dock samma kväll.. men slutade en timme tidigare för att få fara upp till akuten. Petter skjutsade mig. För att dra en lång historia kort. Akutbesöket följdes av ortopedmottagningen, magnetröntgen, läkarbesök och sedan operation av knät 25 februari. Jobbade 18 mars - slutet av april. På valborg skadade jag knät IGEN bara genom att jag remmade upp skon som jag skulle ta av mig. Måste ha vridit det i fel läge eller något. Tydligen skulle det komma att visa sig att vid min första operation hade dom inte tagit bort så mycket som behövdes av menisken.. suck. Akuten, läkarbesök, ortopeden, magnetröntgen och väntan på operation var igång IGEN. Denna gång blev den av i slutet av juli. Men det tråkiga är att min andra operation inte ens hade behövt hända om dom gjort rätt första gången. Dessutom har ju mitt brosk under knäskålen blivit skadat pga. att den trasiga menisken har legat och skavt där i fleeeera månader. Gick alltså på kryckor ungefär 8 månader sammanlagt.. plus 2 knäoperationer. För att inte tala om smärtan man fick leva med. Fast värst var väl att inte kunna göra något, speciellt när det var vinter.
Fy & fan på ren svenska.


MEN. Nu till mina glada nyheter.. IMORGON SKA JAG JOBBA FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ FLERA MÅNADER!! Känns helt underbart. Jobbade knappt 1,5 månad på hemtjänsten i våras men annars är det faktiskt ett år sedan jag jobbade sist, och imorgon är jag tillbaka på mitt gamla jobb! SÅ JÄKLA FANTASTISKT. Jobbar som personlig assistent för er som inte vet. Jag ska börja jobba hos en ny person, så idag ska jag dit för första gången! Ser verkligen fram emot det. Klockan 10 ska jag vara där, så jag ska göra mig klar nu och sedan dricka en kopp te innan jag cyklar iväg. Dessutom är det inte vilket pass som helst imorgon, utan ett 15-timmars-pass!! : )
Ville bara dela med mig av min lycka och glädje till er. Äntligen känns det som att livet är tillbaka på riktigt. 

Kommentarer
♥ Madeleine

Gud vad kul :D

Grattis

2011-10-28 @ 11:24:38
URL: http://madeleeinep.blogg.se/
♥ Hanna

Åhh så roligt!!:) glad jag är för din skull:)

2011-10-28 @ 11:52:35
URL: http://mylifewithmylove.blogg.se/
♥ Emma Bergman

Oh sa kul att du fick jobbet!! Hoppas du kommer att trivas med din nya vardtagare :)

2011-10-29 @ 01:03:05
URL: http://pocketfulofdreams.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0