There you go making my heart beat again.



Känns verkligen som söndag idag! Var tvungen att kolla en extra gång i kalendern, bara för att vara säker. Antar att man lätt tappar bort dagarna när det är sommar, men framför allt när jag gått sjukskriven så länge. Vardag och helg känns nästan likadan. Men nu mina vänner, nu är det inte länge kvar innan jag är på benen (ironi). Ringde sjukgymnasten idag eftersom jag fortfarande inte fått en kallelse. Har trots allt snart gått 3 veckor sedan operationen. Blev lite fundersam och orolig att dom hade glömt att boka en tid eller liknande. Den oron var i onödan då jag fick veta att jag ska dit nästa tisdag! Bara en vecka och en dag kvar. Wihoo! Ser fram emot att få riktig rehabilitering.

Annars är det ganska lugnt här hemma idag. Sitter med Emelie och gör lite planer! : )

Kommentarer
♥ Cecilia Nylund

allt bra idag?

2011-08-15 @ 16:35:32
URL: http://ceciiliasvardag.blogg.se/
♥ Marieh

Skönt att få komma igång. jag gick vid sjukgymnast efter min bilolycka, fick whiplash i ryggen. Ibland tror jag att jag fortfarande skulle ha nytta av att gå till en sjukgymnast.

2011-08-15 @ 16:51:34
URL: http://mariehsvardag.blogg.se/
♥ Sofia - Vinn en ziperall på min blogg!

Hej, nu har jag startat en ny tävling i bloggen där man kan vinna en valfri vara från erikasgarderob.se, kika gärna in o var med :D

2011-08-15 @ 19:53:43
URL: http://smnmode.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0