Sjukhuset.

Som ni vet var jag på sjukhuset idag. Fick först sitta i väntrummet 30 minuter innan en person kom och sa att läkaren jag skulle träffa just hade fått barn! Så en annan läkare skulle bli insatt så fick vänta lite till. Men vad gör väl lite väntan...... fick komma in till slut.

För er som undrar vad jag har gjort så skadade jag mig för 3 veckor sedan. Halkade på en isfläck så flög rakt i backen! "Lyckades" vrida knät utåt från kroppen. Gjorde rejält ont! Blev svullen direkt men for ändå och jobbade på kvällen.. tänkte att det går säkert över. Under passet blev det bara värre så jag ringde personen som skulle jobba natt. Hon kom en timme tidigare så jag kunde fara till akuten. Blev röntgen men den visade inget. Eftersom det var så svullet kunde läkaren heller inte känna var den exakta smärtan var och vad som var galet. Några dagar senare fick jag komma på besök till en läkare på ortoped mottagningen och några dagar efter det (i torsdags) var jag och gjorde en magnetröntgen. Idag var jag alltså tillbaka till ytterligare en ny läkare.
Så, för att fortsätta på historien från idag som jag började på längst upp. Fick veta att magnetröntgen visade en skada.. på menisken. Har kanske även skadat ledbandet och kanske något med brosk osv. Så nästa besök blir på tisdag då jag ska få träffa en specialist på knän. Det är tydligen han som också avgör om det blir operation eller så.

Mycket text men nu vet ni hur landet ligger till. Har hoppat på kryckor 3 veckor nu. Kan inte belasta benet. Har ont hela tiden. Knät låser sig, klickar och har sig.. kul att typ sitta strandsatt i soffan. Så har ni några tips på hur man kan roa sig i soffan kan ni ju lämna en kommentar. : )


Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0