Magsjuka.

 
En av Otis favoritplatser. Vardagsrumsbordet, hihi. 
 
Vi har nu varit hos veterinären. Troligtvis har Otis åkt på en magsjuka, men skulle han bli sämre skulle vi ringa. Om han slutar äta osv, men det är nog ingen risk! :) Vår matglada kille. Han ligger fortfarande bara och sover förutom när vi går ut med honom. 
Dock blir det i princip bara ut genom dörren och sedan in när han gjort sina behov. Dels orkar han ju inte gå men sedan haltar han också. Veterinären undersökte tassen och såg att han var lite röd mellan tårna. Frågade om han slickat där men varken jag eller Petter har sett att han gjort det. Men vi ska avvakta en vecka och det borde vara bra då. Skulle han börja slicka måste vi he en tratt på honom vilket inte känns roligt men vi tar en sak i taget. Än så länge verkar det lugnt men inte kul att se han halta och ha ont. Förmodligen har han trampat på något och att det bara råkade vara samtidigt som magsjukan.
 
Vi köpte i alla fall ett speciellt foder samt.. hm, ja ja vet inte vad det hette men något han ska få en gång per dag. Det hjälper magen att komma i balans osv. Så nu ska han få mat 5 gånger per dag (!!) istället för 2, så det inte blir så tungt för magen. 
 
Vi får pyssla om Otis mer än vanligt ikväll. 
Samt hoppas att det är magsjuka och att det försvinner fort. Även att tassen hans blir bra snart.

Kommentarer
♥ Marie - Labradorägare & Fototoka

Nämen vännen då, lillkillen. Men de där specialfodren brukar göra underverk så det går säkert snabbt över. Bellman kan ibland slicka fram eksem, han slickar oftast då han är själv såklart då vi ej ser, så kanske han också gjort,

Krya på sig
kramar

2012-10-15 @ 15:55:34
URL: http://myflowergirl.blogg.se

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0