Pärlan.

 
Otis ser så dyster ut på bilden, haha. Han var less att jag fotade honom tror jag.
 
Senaste dagarna vet jag inte vad som flugit i honom. Varje morgon är han (ursäkta språket) riktigt jobbig! Inga morgonrutiner har förändrats så jag vet inte vad det är. Jag ger honom mat och sedan går vi en promenad. När vi kommer in är det dags för mig att äta frukost men icket. Det går bara inte. Han gnäller och gnäller. Vill verkligen ha uppmärksamhet. Det enda som hjälper är om jag klappar honom, haha. Men direkt jag slutar börjar han låta. Låter så eländigt också, man vet inte vad man gör för fel känns det som. Är han i en trotsperiod? Har han ont? Vad vill han? Testar han mig bara? Man känner sin hund mer än bra men man känner sig lite misslyckad när inget man gör är bra nog. Denna morgon var han likadan, gnällig som attan. Frukosten fick stå i någon timme innan den kunde ätas. Men till slut somnade han och har nu sovit ca en halvtimme. Så skönt! 

Kommentarer
♥ Marie

Hmm kan det vara en löptik i närheten eller vill han bara ha uppmärksamhet. Han kan ju ha ontiofs har du klämt och känt igenom honom??

Sööööt är han
kramar

Svar: Ja.. vi bor ju centralt och det är många hundar runtomkring hela tiden så kanske har att göra med det. Speciellt nu när han börjat bli "tonåring/vuxen". Jag tror inte han har ont, undersökte honom igår. Gick igenom alla tassar osv så det såg bra ut vilket är positivt :) Får se om det blir bättre. Han har varit lugnare denna förmiddag iaf! Hihi visst är han, kram
Micaela

2012-11-09 @ 11:25:05
URL: http://myflowergirl.blogg.se
♥ Anna

Om det är vid frukosten det tvärnitar så kanske han inte gillar fodret längre, och så gnäller han för att han är hungrig?
Kram!

Svar: Nej han älskar maten, han skulle äta dygnet runt om han fick, haha. Det är när jag ska äta frukost eller göra något, spelar ingen roll om jag är på toa, ser tv eller vad som helst så gnäller han. Fast det börjar bli bättre nu (pepparpeppar!!). Kram till dig!
Micaela

2012-11-09 @ 16:02:23
URL: http://www.lillannaa.blogg.se
♥ Anonym

Har hört att det är mycket mycket vanligt när en hund går mot 10 månader att hundens beteende börjar förändras hur glad och trygg hunden är så blir det bara så och då gäller det att vara jättestark i sinnet som ägare.

2012-11-10 @ 23:45:38

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0