Söndag.


Känner mig frånvarande bara för att jag inte skrivit på 2 dagar, tänk vad beroende man kan bli av att dagligen skriva ett eller flera inlägg.
Tycker ju så mycket om att få skriva av mig, dela med mig av mitt liv och såklart - läsa era kommentarer!

Igår jobbade jag, men vad har jag gjort idag?
  • Varit på shoppingtur med mina killar (Petter & Otis)
  • Köpt 15 kg foder till Otis
  • Hälsat på Petters mormor & morfar
  • Burit ner vinterjackor mm. till förrådet samt tagit upp sommarkläderna
  • Rensat hela garderoben och flyttat om så allt skulle rymmas
  • Slängt 3 påsar med skor, kläder osv... fy fasen vad mycket skit man har
  • Ätit pizza till middag
Det är väl min dag i stora drag. Fick ett väldans ryck att få ordning och reda här hemma. Det är en utav fördelarna med att ha ADHD/ADD! Även om jag har väldigt svårt för att komma igång med samt avsluta saker är det inte alltid så. Tycker jag något är roligt kan jag hålla på hur länge som helst. Dock leder det till att jag är "överallt". Började att sortera i garderoberna men mitt i allt tyckte jag att garderoben där sängkläderna är också behövdes organiseras. När det var klart fortsatte jag med kläderna i garderoben som jag hade påbörjat. Efter en stund var jag plötsligt ute i hallen för att fixa i sko och hatthyllan. Garderoben i hallen blev såklart också välsorterad. Där inne stod även toapapper så flyttade dom till skåpet på toan så det blev mer plats. Väl på toan fixade jag lite. Tände ljus. Oh, kan tända ljus i hela lägenheten nu eftersom det börjat bli mörkt, tanken var där så givetvis tände jag ljus. Slängde, fyllde på nya och tände. Sådär ja, myspys. Slutade i köket eftersom jag hade slängt ljus i soporna så då passade jag på att sortera skafferiet. Var bara litegrann att fixa eftersom det annars är sådan ordning, haha. Ut med Otis mitt i allt eftersom han var kissnödig och passade då på att gå med lite sopor. Väl inne igen fortsatte jag med kläderna. När det ÄNTLIGEN var klart var jag ute i hallen, igen. Gjorde plats i lådorna så att mina väskor (som var i sommarkläder-kartongen) skulle rymmas någonstans. I en låda var det några papper som jag sorterade och la in i min pärm. Några kronor som jag la i min låda på sänbordet.

Ja.. sådär far jag runt som en jäkla tornado i 4 timmar. Jo, det tog faktiskt 4 timmar. Så mycket som jag hinner göra istället för att endast packa upp sommarkläderna är lite komiskt. Ser på mig själv nu efteråt som en film där man snabbspolar. Haha! Nämen jag avslutade faktiskt allting som jag under dessa timmar trixat med. Känns bra! Men det var också för att jag inte hade så mycket till val. Hellre packar jag upp allt så jag får bort kartongerna än att dom ska stå i sovrummet hela natten. Jag behöver ordning och reda för att kunna slappna av. Behovet av att ha organiserat här hemma är stort, för annars fungerar inte vardagen.

Också gör jag det IGEN. Skriver en jäkla novell även fast jag egentligen inte orkar. Nu när allt är gjort och jag andas ut går all energi ut från kroppen. Vad jag behöver göra är att slänga mig i soffan. Kommer jag göra det? Förmodligen inte än. Måste skriva allt som ska göras i ett skrivhäfte eftersom jag har min kalender på jobbet. Jobbigt! Måste gå ner med kartongerna till förrådet. Måste ut med lite mer sopor. Äh, ska sluta babbla här och istället återgå till livet. Men... tillbaka till början. Ni märker att jag inte har skrivit på 2 dagar. ;) Orden bara flödar. Hinner inte ens tänka vad jag skriver, det bara kommer.

Vi hörs imorgon!

Kommentarer
♥ Anna

himmel och pannkaka vad du har varit effektiv!! du skulle behöva skicka över lite energi till mig.

PUSS

2012-05-07 @ 09:49:29
URL: http://lillannaa.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0