Fredag.





Tänk vad vädret kan vara magiskt!

Lunchpromenaden med Otis är ofta ganska trevlig, speciellt när vi har så fint väder som idag. Strålande sol och plusgrader! Dock rätt så blåsigt men det struntar jag i, haha. Många personer satt ute på sina balkonger idag. Härligt! 

En tanke slog mig extra tydligt idag. Tänk hur mycket en hund kan påverka ens liv tills det bättre. Vi har bara haft Otis i 3 månader men känns betyldigt längre än så. Galet hur fort man vänjer sig vid allt från promenader till lydnad till lek. För min del har det varit otroligt viktigt att ha fått Otis i mitt, vårat, liv. Förutom all lycka, glädje och kärlek som såklart fanns där direkt från början får man rutiner. Plötsligt handlar inte allt om en själv utan om någon annan. Han behöver så mycket varje dag som vi måste se till att ge honom. Inte bara för att vi måste utan för att vi vill. Eftersom min energi och mitt humör ofta pendlar väldigt upp och ner har Otis en förmåga att skapa balans mitt bland allt. Jag skulle i princip aldrig själv ta mig ut på en promenad, men Otis måste ju ut flera gånger per dag och då finns det inget alternativ. Nu låter det bara som vi skaffade honom för att jag skulle få det bättre vilket inte var tanken. Vi hade länge velat ha en hund och nu var tidpunkten den rätta.

Det jag ville komma fram till är att det är fantastiskt att alltid ha någon där när man vaknar och går och lägger sig. Någon som alltid blir glad och viftar på svansen när man kommer in genom dörren efter ett 24-timmars pass på jobbet. Någon som alltid följer en vars man än går (står man i köket vid spisen ligger han bredvid en, flyttar man en meter lägger han sig där med, haha).
Någon som älskar en bara för att jag är jag. Någon som finns där i många år till.

Kommentarer
♥ ~ L I N N ~

Helloo sweetie!

Allt bra med dig idag? :D

Kram!

2012-03-02 @ 17:09:59
URL: http://linnhahne.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0