Otis badar för första gången!



Igår hittade vi en supermysig badstrand mitt i skogen! Fast ändå just utanför stan. Perfekt. Vi letade ett ställe där det inte var så mycket folk och speciellt ingen person som badade eftersom Otis skulle få bada för första gången!

Otis är född i slutet av september och är med andra ord 9 månader så detta är hans första sommar. Eftersom labradorer är en vatten samt apporthund tänkte vi att vi tar med hans apportpinne som är orange och flyter i vattnet. Vi gjorde dock ett litet fel i början. Vi kastade ut pinnen (där han bottnade, inte längre än så till en början) och full fart som det är i honom sprang han som en tok ner i vattnet! Men efter 2-3 meter tvärstannade han och tänkte typ "vad sjutton är det här?". Så det tog några minuter innan han förstod att det inte var något farligt och att han faktiskt kan simma. Petter badade också vilket var bra, så Otis också vågade sig ut. 
 
Vilken lycklig hund vi hade där i vattnet! Jag har filmat också, kanske lägger upp ett klipp någon dag. Behöver jag ens nämna att vi hade en vovve som inte ville upp ur vattnet när vi skulle hem? Sötnosen. Mattes ögonsten som för övrigt i skrivande stund ligger nedanför datastolen och vilar sitt huvud på stolsbenet. Som vanligt. Nämen det var riktigt kul igår, Otis längtar säkert tillbaka också! 

Kommentarer
♥ Mamma

Men oj så fint dit kan vi väl åka ngn gång! Längtar så till helgen...Kramis

Svar: Absolut, visst kan vi det! Det gör vi med, ses på fredag! :) Kram
Micaela

2012-06-26 @ 14:59:58
♥ Marie - En småländsk dalkulla ♡

Ohh så myyyyyysigt

Svar: Oja, det var det!! :)
Micaela

2012-06-26 @ 22:16:24
URL: http://myflowergirl.blogg.se

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0