Nya löparskor!



Har äntligen köpt ett par riktiga löparskor!! Asics gt 2160 heter dom, för de som undrar. Tydligen är det sveriges mest sålda, och även i världens säljer den rusktigt bra (läste jag på nätet). Priset ligger vanligtvis på 1600:- men kostade nu 999:- pga. färgen... haha! Hade tydligen kommit ett par nya med andra färger så de rosa hade sänkt pris. Men jag har mer än gärna rosa skor, har trots allt lite rosa på ett par av mina träningsbyxor och på min sport-bh. Så dessa fick det bli! 

Ska bli riktigt kul och intressant att börja gå i dessa skor. Kommer inte springa till en början med tanke på mitt knä. Gjorde ju 2 operationer förra året och tanken nu är att träna upp hela mitt vänstra ben på riktigt. Det är det enda som kan hjälpa i nuläget. Träningträningträning. Har verkligen inte alls samma styrka i vänster ben som i höger, inte så kontigt med tanke på att jag gick på kryckor i ca 8 månader. Att menisken då och då hakar fast sig är allt annat än skönt. Senaste igår kom något i kläm. Då spelar det ingen roll vad jag gör, det klickar/hoppar tillbaka av sig själv men med träning hoppas jag kunna förbättra mitt knä.

Jag vet att mitt knä aldrig kommer bli som förut, dvs. bra. Min menisk är fortfarande trasig och jag brosket under knäskålen har börjat försvinna redan förra året vilket inte är bra. Men det som hänt går inte ångra, nu är det som det är och även om knät inte kan bli "lagat" så ska jag i alla fall försöka förebygga att det blir ännu sämre än vad det redan är. Så ett par löparskor var mer än välbehövligt! 

Ja... givetvis deppar jag ibland över att inte kunna göra alla saker (tex. springa, vara med i kurragömma med dunk på midsommarafton mm.) men det hade kunnat vara så mycket värre. Herregud, jag har två ben som jag kan gå på. Smärtan som kommer då och då kommer jag få leva med och det har jag accepterat. Kan ju inte gå runt och vara ledsen för det hela livet. Även om läkarna gjorde många fel och missar. Man får försöka tänka positivt och göra det bästa av situationen som den är just nu. :)

Om en liten stund ska jag ut och provgå i mina nya fina skor!

Kommentarer
♥ Sanne

Här igen. ;)

Är bara tvungen att säga att jag tycker du är oerhört vacker! (Nej jag stöter inte) ;)

2012-06-11 @ 20:51:38
URL: http://ninna.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0