I've been on a calendar, but never on time. - Marilyn Monroe



Haha, spana in Otis där bak! Såg det inte förrän jag förde över bilden till datorn.

Känner mig oerhört seg i både knopp och kropp ikväll. Men med tanke på vad jag gjort är det inte så konstigt! Dels jobbade jag riktigt mycket under 7 dagar på rad. Har en hundvalp som ska ut flerafleraflera gånger per dag. Inte nog med att springa i trapporna, man ska dessutom aktivera honom (vilket man själv blir ganska slut av..). Majoriteten sitter dock i huvudet - som vanligt. Ingen jobbig känsla direkt men mycket att hålla reda på. Tur jag har min kalender! Fast då är ju grejen att jag alltid tror jag glömt skriva upp något viktigt ändå, haha. Knepigt. Idag har varit en helt vanlig dag om jag skulle sammanfatta den. Till råga på allt hade jag tvätt ikväll. När jag kommer ner för att ta ut första omgången med kläder som varit i torkskåpet är det fortfarande blött! Snacka om irriterande. Petter fick gå ner och lösa det. Han fixade det men kommer inte ihåg om han sa vad som var felet, och om han nu sa det så kommer jag inte ihåg vad han sa. Haha gud vad snurrigt. Men jag lovar er, det är ännu mer snurrigt i min hjärna.

Förutom det fysiska (knät och allt vad det innebär, fick något under ögonlocket i eftermiddags som vägrade lämna sin plats vilket medförde ett rött öga, spänningshuvudvärk, tandvärk osv) så är det, precis som jag sa, en helt okej dag. Det enda som drar ner mig lite är väl att just idag påminns jag lite extra om saker som är svårt för mig. Berättade ju om hur det kan vara att laga middag igår. Kika något inlägg ner. Idag började jag ta fram en kastrull, stekpanna och andra köksredskap. Detta gjorde jag just innan jag skulle ner i tvättis och Petter ut med Otis. Förberedde helt enkelt.

M: Eftersom mina makaroner tydligen blev ÖVERKOKTA (?) förra gången vill jag veta hur många minuter dom ska koka?
P: 3 minuter, som det ALLTID är.
M: Va, bara 3? Du brukar ju säga 8 minuter.
P: Vi köper alltid snabbmakaroner!
M: Jaha.. men varför sa du 8 minuter för nån gång sedan?
P: Jag har aldrig sagt 8 minuter, du frågar ju varje gång och jag svarar alltid 3 minuter.
Du frågar alltid samma sak varje gång!

Inte så att vi blev osams om ni trodde det.. men jag slängde väl ur mig "tack för upplysningen!! Jag vet att jag frågar samma saker ofta men du behöver inte påminna mig. Jag är inte dum bara för att jag är ouppmärksam och glömsk". Var inge mer med det, men jag slänger ofta ur mig saker till dom som står mig närmast. Har en tendens att ta allting bokstavligt talat och även personligt ibland. Inte så konstigt att man blir frustrerad på hela situationen när man inser att man faktiskt inte vet hur länge makaronerna ska koka och måste fråga sin sambo. Och nej.. vi har inte kvar paketet eftersom vi har makaroner, socker, mjöl mm. i glasburkar. Sedan är ju Petter väldigt uppmärksam och har koll på minuter hit och dit så! Haha.

Nä, jag vet inte ens varför jag skrev om makaroner. Kanske inte så intressant! Ville väl mest bara få ur mig lite saker. Så kan det vara ibland. Ikväll känns det bara sorgligt att ständigt påminnas att man är annorlunda än majoriteten, även om det finns många som mig. Man vill så gärna klara av saker som är enkel för andra. Jag vet, man ska inte jämföra sig själv med andra människor.. men det är ju svårt att låta bli. Speciellt när det är dagligen.

Okej, där slutar jag för idag. Jag satte mig ju faktiskt vid datorn för att se något avsnitt av någon serie samt göra kvällsfika!
Hoppas ni alla har haft en fin torsdag. 

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0