Yo Kjälle.

 
Igår fick Otis träffa denna snygging! Kärt barn har många namn - Kjälle, yo kjälle. Ja det är sant, han kallas båda två. Lite roligt att ropa "yo kjälle!" till en hund, haha. Vi hade ingen aning om hur det skulle gå men det gick över förväntan, dom gick jättebra ihop! Dom är nästan lika gamla (skiljer bara 25 dagar) vilket kunde blivit svårt eftersom ingen skulle vara först i rangordningen då, tänkte jag. Men Otis är alltid den som lägger sig eller visar försiktighet vilket det vart nu. Dom rök aldrig ihop men Kjälle är mer ståtlig och "hej här kommer jag-typen". Vi släppte lös dom så dom fick busa av sig. Var ute nästan en timme innan vi for hem. 
 
Anledningen till varför Otis fick träffa Kjälle är för att hans ägare ska vara hundvakt åt Otis idag-söndag! Varken min pappa eller Petters mamma (eller nån annan som vi litar på) kunde tyvärr vara hundvakt just denna helg. Vilken tur att vi tänkte på Gabriella. Vi har träffat henne några gånger förut hos uppfödaren/viltspår/utställning. Vi lämnar ju absolut inte Otis till vem som helst men Gabriella verkar jättesnäll och bra. En bonus är ju att hon haft 2 labradorer förut och nu har hon Kjälle som också är från Destiny's.
 
Både vi och Gabriella ska gå en promenad med tomtebos hundgäng kl 19 med Otis och Kjälle så dom får springa lös tillsammans igen plus bli lite trött. Annars kommer det vara race inomhus hela fredagskvällen tror vi, hihi. Efter promenaden ska vi köra till Gabriella för att lämna Otis, kommer säkert kännas lite konstigt och främmande men det är även bra att Otis får vara med en annan stor hund i helgen. Han behöver den träningen.
 
Sedan börjar det spännande äventyret för oss... att hämta Tango!! 

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0