Måndag.



Ops, vaknade inte förrän 11.00. Tanken var väl inte att jag skulle sova så länge idag. Fast å andra sidan behövdes sömnen eftersom jag inte kunde somna inatt. Somnade vid 6-tiden nu på morgonen.. fy. Har i alla fall fått några timmars sömn så det är bättre än ingenting.

Alldeles strax ringer min telefon. Väntar på ett samtal. Ett roligt samtal! Det gäller jobb. Har ju varit sjukskriven sedan 1 maj, och innan det 15 nov - 18 mars. Ni kan ju gissa hur mycket jag ser fram emot att få börja arbeta! Detta blir spännande.

Kommentarer
♥ Anna

Hej Micaela!



Har smugit omkring lite på din blogg några veckor nu. Hittade den av en tillfällighet, tror det var på Malena Larsens sida?



Jag bor också i Umeå och fick min ADD-diagnos för 2 veckor sen. Skönt var det! Såg att du är sjukskriven, nu vet ju inte jag om det har med din ADD att göra eller inte. Men du får jättegärna skriva till mig om du vill. Skulle vara skönt med någon annan som har insikt i allt som kommer med en diagnos. Även om jag själv började fundera på det för några år sedan så är det så mycket runtomkring som är, ja mycket... Jag söker jobb, vill jobba, fast ja.. Du får gärna läsa min blogg om du vill!



Stor Kram från Anna

2011-10-04 @ 10:59:27
URL: http://annsen.blogspot.com/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0