Tisdag.



Hallå där!

Här hemma har det varit full rull hela morgonen. Mestadels bus, talar givetvis om Otis. Han är busigare och mer pigg idag än igår, tror det beror på att gårdagen var så mycket för honom. Det är ju inte alls konstigt med tanke på att han är hos nya människor, nytt hem och har farit ifrån sin familj. Men det är kul att han verkar trivas så bra och är pigg idag!

Natten? Jodå, den gick faktiskt bra. Han kommer inte att få sova i vår säng eftersom han kommer väga ca 40 kg.. haha. Så redan från början lär vi honom att sova i sin säng eller på sin "dyna" som vi la nedanför min sida av sängen. Han var guld faktiskt, låg i sin säng hela natten förutom när han blev både bajs och kissnödig under natten vilket är helt naturligt. Klart han gnällde litegrann första minuten när vi la oss eftersom han ville upp i sängen men vi behöver knappt säga till honom så lägger han sig själv i sängen. Underbaring!! :) Fast det är ju ingen dans på rosor för er som tror det, men han är helt otroligt duktig. Kunde inte vara bättre.

Kommentarer
♥ julia korecic

Intresserad av en adidas? Säljer mina för billigt precis och knappt använda. Finns 6 olika färger och det är först till kvarn. Klicka in direkt vet jag?

http://juuliakorecic.blogg.se/2011/november/vem-vill-ha.html#comment



om inte du är, kanske tipsa en vänn som du vet vill ha adidas!

2011-11-29 @ 12:14:48
URL: http://juuliakorecic.blogg.se/
♥ fia

jätte fina bilder!

knäpper du alla korten själv? :)



kram♥

2011-11-30 @ 18:29:12
URL: http://fiaw.devote.se

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0