Stjärnklart.


Det är underskattat att sitta sitta själv på en lördagkväll. Man får laga exakt vilken middag man vill utan invändningar från sambon. Tittat på melodifestivalen med hög volym och trallat med i låtarna. Hällt upp godis i en skål. Har en massa ljus tända som ger mysfaktor. Dricker coca-cola som inte tar slut (vilket den gör om Petter är hemma, haha). Skrivit klart mitt CV samt skickat in. Något jag däremot inte har gjort ännu men ska göra om några minuter är att se filmen Trassel, den verkar mysig och rolig.

Kanske låter som att jag inte tycker om att ha min sambo hemma eller någon vän som sällskap eller vara hos min familj men jag tycker bara det är riktigt skönt att vara ensam ibland. Ganska ofta för att vara ärlig. Imorgon kommer min Petter hem, till veckan ska jag umgås med vänner och någon/några dagar innan nästa helg far jag till Skellefteå! Lite lugn måste man ju ha innan stormen så man orkar det som komma skall. Eller hur?

Kommentarer
♥ Sara

fint :)

2011-03-06 @ 00:21:21
URL: http://aamaziing.blogg.se/
♥ Josefin

Jag tycker din blogg är jättemysig :]



SV: Vad bra, tack! :)

2011-03-06 @ 01:33:57
URL: http://josefinb.blogg.se/
♥ mikkis

Alltid skönt att vara helt ensam även om det är roligt att umgås med folk också. Men den där tiden för sig själv behöver man, minst en gång i veckan i alla fall! :)

2011-03-06 @ 08:29:05
URL: http://michaeladesiree.blogg.se/
♥ Linnea Sjöström

Fin :)



Vore kul om du tittae in i min blogg och kommenterade vad du tycker om den, mina bilder eller något annat. Hoppas du får en fin söndag idag



Jag har just nu 5tävlingar, rabattkoder och annat fint i bloggen. Kanske något för dig? Värt att kola :)!



http://linneaasjostrom.blogg.se/category/tavlingar.html

2011-03-06 @ 12:45:10
URL: http://linneaasjostrom.blogg.se/
♥ M E R E I

- så fin bild!

2011-03-07 @ 19:23:57
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0