Nyhet!!

Bild från förra sommaren.

Jag har totalt glömt att berätta en jätterolig nyhet för er! Åh, detta är så himla roligt och spännande..
.. jag & Petter ska flytta!!!! Dock går inte flyttlasset så långt eftersom det är på samma sida älven som vi bor på nu. Just nu bor vi i en 2:a på 56 kvm vilket har gått helt okej men vi känner att vi behöver en större lägenhet. Vår toa är väldigt liten (ytan man kan stå på är typ en meter eftersom sedan är det ett badkar som tar all plats, haha). Sedan är det dåligt med garderober och förvaring. Att vi sedan har hemska färger på tapeterna och köksluckorna ska vi inte ens tala om. Vi har inte orkat tapetsera om eftersom det skulle ta så mycket tid och vi visste att vi inte ville bo här så länge till.

1 augusti flyttar vi!! Kommer bli otroligt kul! Längtar redan nu. Lägenheten vi kommer flytta till är en 4:a (!!) på 88 kvm. Egentligen tycker jag det är som en stor 3:a. Den ligger högst upp i ett hus på 3 våningar så vi har snetak i de flesta rum, supermysigt. Då lägenheten ligger på gaveln har vi fönster åt 3 olika håll, hur bra är inte det. Ett stort plus är att det är diskmaskin i köket.. som det är nu måste man ju diska hela tiden för att inte skapa ett berg.

Detta kommer bli vår första lägenhet som vi tillsammans flyttar in i eftersom där vi bor nu bodde först Petter och sedan flyttade jag in. Ser fram emot denna flytt så enormt!! : ) Skulle lätt kunna börja packa flyttkartonger redan nu, haha. Så nu vet ni min lilla nyhet!

Kommentarer
♥ Johanna

Fin bild!

2011-06-12 @ 20:07:51
URL: http://www.vinnidag.com
♥ Hanna

Vad roligt:) låter superfint. Snart är det bara en vecka kvar:)

2011-06-12 @ 21:29:29
URL: http://mylifewithmylove.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0