Operation!


Eftermiddagen och kvällen har jag haft fullt upp. Tvättstugan, laga middag, städa, flytta förrådet mm. Kvällen avslutades dock härligt, såg en film med Petter. Behövdes efter föregående vecka samt denna dag. Efter filmen hoppade jag i duschen med 'descutan'. Det är ett bakteriedödande medel som man ska ha i håret och på kroppen kvällen innan operationen + på morgonen på operationsdagen.

Har även borstat tänderna så det enda som återstår nu är att stänga av datorn och krypa ner i sängen. IMORGON SKA JAG OPERERAS!! Bra om man är utvilad även fast jag kommer sövas.. haha. Skämt åt sido. Grymt skönt att operationen äntligen blir av. Kl 07.20 ska jag befinna mig på sjukhuset och där blir jag hela dagen. Får nog komma hem sent på eftermiddagen. Givetvis kommer jag ha riktigt ont och vara supertrött efteråt så om det inte blir någon uppdatering imorgon vet ni varför. Håll nu tummarna för mig imorgon mina vänner!

För er som undrar. Jag har skadat mitt knä så ska operera menisken (kanske även att dom måste göra något åt brosket). Detta blir min andra operation för i år, första gången var 25 februari. Nä, nu måste jag sova. Ta hand om er och era kära! 

Kommentarer
♥ Hanna

Lycka till!! Kram

2011-07-27 @ 16:20:26
URL: http://mylifewithmylove.blogg.se/
♥ Karo

Anmäl dig gärna till min fototävling! :) Temat är sommar. Läs mer här: http://karoslife.blogg.se/2011/july/fototavling-1.html

2011-07-27 @ 16:50:20
URL: http://karoslife.blogg.se/
♥ Isabelle

gillar din blogg!



och skönt att du ska opereras.



vill du göra ett bloglovin byte?

2011-07-27 @ 22:49:59
URL: http://lutenn.blogg.se/
♥ Anonym

En fråga angående din operation. Hur märkte du att det var menisken? eller asså. Hade du ont i knät? när gjorde det ont? Hände det nåt mer med knät? typ, vek knät sig? Låste det sig?



Fin blogg, och hoppas att det blir bra i knät! Kram!

2011-08-02 @ 13:10:32
URL: http://jessicaochamanda.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0