B&J.

Dagen har varit händelserik, eller kanske innehållsrik.

Nu är det bara är 3 veckor kvar tills jag & Petter flyttar till vår nya lägenhet har vi varit på möbelaffärer idag. Vi köpte inga möbler men vi kollade vilket utbud det fanns. Om 2 veckor ska vi till IKEA så mycket kommer handlas där. Givetvis ska vi inte köpa allt nytt. Vi ska i alla fall köpa en nya soffa, soffbord och matbord. Sedan blir det lite mindre saker så som hatthylla, "bänk" i hallen, spegel, lampor, krukväxter osv. Allting kommer inte handlas direkt men vi tar allt eftersom. Längtar tills IKEA, där hittar man alltid saker man behöver/vill ha.

Under dagen köpte vi även flyttlådor. Innan middagen hann vi rensa hela förrådet i källaren! Så himla skönt. Nu är det bara hela lägenheten kvar att packa.. haha. Tar lite då och då, men det tar lång tid innan allt är packat och klart. Nu kan vi i alla fall packa lådor efter lådor och bära ner till förrådet så vi slipper ha alla lådor i lägenheten under de kommande veckorna. Blir nog bra!

Dagen avslutades på Ben & Jerry's kiosken. Hade inte varit där tidigare så det var kul. Glassen var som vanligt supergod!

Kommentarer
♥ moa

o mums. snälla ge mig glassen!!

va äre för smak?:)

kram

2011-07-10 @ 01:28:27
URL: http://mhellstrm.blogg.se/
♥ Sasha

Oh, älskar B&J glass :)

2011-07-10 @ 09:49:51
URL: http://sashas.se
♥ Sarah Ek

Ojoj, finns nog inten glass som är godare än B&J! (:

2011-07-17 @ 10:41:33
URL: http://eksarah.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0