3 år.



-08



-09

-10

Gissa vad det är för dag idag? Förutom långfredag, haha. Min blogg firar 3 år!! Hur galet är inte det. Kan inte förstå att jag skrivit här i hela 3 år. Tiden går snabbt, ibland alldeles för snabbt. Gjorde 3 stycken collage här ovanför. Lite kul att se hur mycket som har förändrats. Både positivt och negativt!

Vem hade kunnat ana att så mycket kunde hända på 3 år? Flyttat hemifrån. Fyttat till en annan stad. Bott med en tjejkompis. Bor nu med min pojkvän. Vi har varit tillsammans sedan september -08 och håller fortfarande ihop. Nya vänner har blivit funna. Gamla har trillat bort, men dom närmaste finns alltid kvar. Fått min diagnos som gjort att jag kunnat börja leva på riktigt. Fått en fast tjänst som personlig assistent plus att jag jobbar på hemtjänsten. Tjänar mina egna pengar. Ser livet på ett annat sätt än för 3 år sedan.

Livet har bara blivit bättre. Ska bli intressant att se vad som kommer att hända de 3 kommande åren. Jag hoppas ni vill fortsätta följa mig på min resa genom livet. Tack alla ni som kommenterar, uppskattar det jag skriver och berömmer mig varje dag. Det är ni som får mig att fortsätta. Tack! ♥

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0