Vart ska man vända sig.

På förmiddagen har jag suttit med telefonen fastklistrat i örat. Eftersom jag har skadat knät och väntar på operation är det givetvis mycket man måste ordna, ha koll på och veta hur det fungerar. Som ung, eller givetvis i alla åldrar är det många som inte vet vad som gäller om man blir sjuk och allt som hör därtill. Själv hade jag verkligen inte någon vidare klarhet. Jag har själv varit ute mycket på internet för att läsa hur allt fungerar. En smula klokare blev jag men att säga att jag förstod helt skulle vara att ljuga. Därför ringde jag flera samtal så jag skulle få en översikt över vad som ska göras framöver.

För er som inte vet något om försäkringskassan, arbetsförmedlingen, a-kassa, socialtjänsten, anställning, sjukdom m.m. rekommenderar jag verkligen att ni ska slå en signal dit ni undrar över något. För även om det mesta finns på nätet har ju alla människor olika situationer.

 

Igår kände jag mig väldigt förvirrad när det kom till skola, jobb, pengar, försäkringskassan, vad som gäller och sådant. Känns skönt att jag nu vet mer om vad som gäller för min egen del.


Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0