Söndag.

Hallå!

Jag vet att det varit väldigt dåligt med uppdatering senaste dagarna, men jag har min skäl. Var så trött & slut veckan som varit så jag orkade helt enkelt inte. Helgen har spenderats hos Petter i lögdeå så därför har jag inte skrivit en rad eller två. Men nu är jag här igen! Efter bussresan hem ikväll som var väldigt drygt är jag lite trött nu. På bussen måste det varit 40 grader varmt. Höll på dö av värme. Det var nåt fel tydligen så det var bara att stå ut.

Helgen har i alla fall varit toppen! Både igår och idag har vi varit ute och kört skoter. Älskar det! Speciellt då det går snabbt, haha. Annars har det varit rätt så lugnt. Igår var det ju melodifestivalen också. Självklart missade jag det inte. Ursäkta men är den låten som vann verkligen vad svenska folket tycker om som mest? Visst det verkar så men jag har svårt att tänka mig det. Trodde aldrig att hon skulle vinna! Mina favoriter var Måns & Sarah.

Nu börjar ögonen bli trötta.
Vi hörs mer imorgon! Natti ♥

Kommentarer
♥ hanna

Hej! Den har jag skickat, idag faktiskt. Mitt postkontor har varit stängt vissa dagar, och jag låg sjuk i influensan också :/ men den är påväg nu! så jag har inte glömt det ;) KRAM!

2009-03-16 @ 11:06:40
URL: http://esth.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0