Let's get this over.

Äntligen äe jag klar med inlämningsuppgiften! Eller okej, inte 100 % klar. Måste skriva en disskusion men det tänker jag göra imorgon på skolan eftersom jag måste vänta en hel timme innan först lektionen drar igång. Och vet ni vad jag inte har gjort? Har inte pluggat nåt på provet! Herregud, det måste jag göra litegrann ikväll. Men jag tror inte det kommer vara så svårt.

Ikväll har jag faktiskt varit på gymmet. Blev inte så länge för jag var tvungen att duscha, packa och sådär. Far ju till min älskling imorgon efter skolan. Nu blir det att måla naglarna. Svart? Rött? Varför kan jag aldrig ta ett beslut, haha. Jag hoppas i alla fall att ni har haft en grymt bra dag! Have you?



Kommentarer
♥ Derya

Var bor "din älskling"? Och var bor du? Har också ett distansförhållande så jag undrar bara om du har det jobbigare med avståndet än mig? :) Ha det så kul hos honom anyway!

Godnatt

2009-01-29 @ 21:52:31
URL: http://deery.blogg.se/
♥ Derya

Okej men visst är det värt att åka alla mil för att träffa honom? Min bor i Stockholm medan jag själv bor i Uppsala så typ 7-8mil, 40minuter ifrån honom... Värre var det för dig men som sagt så vet jag att du också känner att det är värt det. Åhh kärleeeeeeeeeeek

2009-01-30 @ 07:22:39
URL: http://deery.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0